Manchester United-stjerne driller Barcelona igen efter nederlag

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Real Madrid vandt onsdag aften over FC Barcelona i Copa del Rey, og sendte dermed den catalanske klub ud af turneringen.

Karim Benzema scorede et hattrick på Camp Nou, hvor Los Blancos endte med at sikre sig en sejr på 4-0, da brasilianske Vinicius Jr også scorede et mål.

Og efterfølgende var United-stjernen Garnacho hurtig til at deltage i at stikke til Barcelona og deres fans på de sociale medier.

Vinicius Jr. delte efter kampen et billede af sig selv, hvor han fejrede sejren på med den følgende tekst: ‘Remontada y Final = REAL MADRID’.

Garnacho var blandt de Instagram-brugere, der svarede, og langede ud efter Barca i processen, ved blot at skrive: ‘Normalt,’ efterfulgt af to emojier, der griner.

Det er ikke første gang, at den 18-årige laver sjov med den catalanske storklub, da han tidligere på sæsonen kopierede Pedris særlige kikkert-fejring.

United og Barcelona mødtes nemlig i Europa League, hvor Erik ten Hags tropper endte med at sendte dem ud af turneringen.

Efter kampen fejrede Garnacho sejren ved at lægge hænderne op til ansigtet for at lave en kikkert, som Pedri ofte gør, når han scorer for Barcelona.

Og for at stikke yderligere til Barcelona, delte han også et billede på de sociale medier af, at han laver fejringen, hvilket han delte med billedet: “Det store hold går videre.”

Garnacho er født i Madrid, og hans loyalitet til det spanske storhold er ganske tydelig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024