Shaquille O’Neal har længe ‘undveget’ advokater efter kæmpe kollaps

Foto: Brent N. Clarke/Getty Images

Shaquille O’Neal er tilsyneladende ikke en nem mand at få fat på. Det kan en gruppe advokater skrive under på.

Den tidligere NBA-stjerne Shaquille O’Neal har formået at undvige advokater, der repræsenterer en gruppe FTX-investorer i flere måneder.

“I 30 år har jeg aldrig været nødt til at håndtere en sådan situation. Vi forsvinder ikke,” sagde advokaten Adam Moskowitz til Wall Street Journal.

O’Neal er en blandt flere kendisser og atleter, der er blevet en del af et søgsmål anlag af FTX-investorer, efter den store kryptovaluta-virksomhed kollapsede.

På lige fod med Tom Brady og hans ekskone Gisele Bündchen, Larry David, Naomi Osaka og Stephen Curry, har O’Neal deltaget i reklamer for virksomheden.

FTX-stifter Sam Bankman-Fried blev anholdt i januar i år, hvor han blev sigtet for svindel, hvidvaskning og meget mere. Han står derfor til at skulle tilbringe mange år bag tremmer.

Men når det kommer til O’Neal, har det åbenbart været svært for advokaterne at komme i kontakt med ham.

Ifølge Wall Street Journal har flere advokater forsøgt at kontakte O’Neal i hans hjem og på hans arbejdsplads. Det har de tilmed forsøgt gentagne gange. På et tidspunkt forsøgte de at ‘kaste de juridiske papirer efter hans hurtige SUV’.

Den tidligere NBA-spiler hævder dog, at han blot ‘kørte forbi de fremmede, der lurede uden for hans hjem’. Han insisterer også på, at han ikke forsøger at undvige nogen.

Advokaterne har indgivet dokumenter til retten, der viser, at de har forsøgt at kontakte O’Neal i flere af hans hjem. De har endda forsøgt at kontakte ham i hans ekskones hjem.

Da de har vist sig at være svært, har de spurgt en dommer om, hvorvidt de må kontakte ham på de sociale medier. Dette blev dog afvist. I sidste måned forsøgte de at få kontakt til ham via Twitter.

O’Neals advokater bestrider disse påstande, og har endda bedt en dommer om at afvise sagen mod ham. Dette er dog blevet afvist.

“Hr. O’Neal har ikke undveget noget, ved at undlade at være i de boliger, hvor sagsøgerne forsøgte at kontakte ham eller ved at køre forbi fremmede, der nærmede sig hans bil,” skrev advokaterne via Wall Street Journal.

“Retten bør annullere forkyndelsen og afvise kravene mod ham.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024